Exeshop d.o.o.

Tenda AC5 Dual band wireless router AC1200

Tenda
Šifra: TD007
Akcijska cena: 22,10 rsd.
Popust: 4,00 rsd.
 Količina 
Registracija

AC1200 Smart Dual-Band WiFi ruter

Migracija ISP korisničkog imena i lozinke četiri 5dBi dual band omni-direkcione antene 1 GHz CPU / MU-MIMO / Beamforming+ tehnologija Daljinsko upravljanje preko Tenda WiFi aplikacije

CPU visokih performansi obezbeđuje brzu internet vezu

Opremljen visokofrekventnim CPU-om od 1 GHz napravljenim 28nm procesom, AC5 nadmašuje obične rutere. Stabilna i brza internet veza omogućava vam da bez odlaganja uživate u glatkim 4x HD video zapisima i igrama na mreži.

2,4 GHz +5 GHz obezbeđuje brži prenos i jači signal

Pokrenut novom 802.11ac Wave 2.0 tehnologijom, AC5 nudi kombinovanu dual band bežičnu brzinu od čak 1167 Mbps, što znatno nadmašuje 802.11n rutere u prenosu. Opseg od 5 GHz može ponuditi više nezavisnih kanala sa manje smetnji i stabilnijom WiFi pokrivenošću. Primena MU-MIMO tehnologije značajno poboljšava količinu istovremeno povezanih uređaja na njegovu WiFi mrežu, uključujući i mrežu za goste.

MU-MIMO Nova tehnologija

Primena MU-MIMO tehnologije značajno poboljšava količinu istovremeno povezanih uređaja na njegovu WiFi mrežu, uključujući i mrežu za goste.

 
Beamforming+ tehnologija

AC5 zapošljava tehnologiju Beamforming+, koja može koncentrisati disperzovane bežične signale u jednom pravcu, pružajući tehničku podršku za WiFi pokrivenost cele kuće u malim i srednjim stanovima. Tehnologija Beamforming+ može da izgradi namenski kanal između klijenata, kao što su telefoni i podloge, i rutera, kako bi se obezbedila veća udaljenost prenosa i veća stabilnost prenosa podataka.

 
Lako podešavanje, lak život

Ako zaboravite svoje ISP korisničko ime i lozinku ili ne možete da se prijavite na web korisnički interfejs svog starog rutera da biste proverili, migracija ISP korisničkog imena i lozinke vam pomaže da replicirate svoje korisničko ime i lozinku za ISP sa starog rutera na AC5, besplatno ti od mukotrpne konfiguracije.

 
Upravljajte svojim ruterom putem pametne Tenda WiFi aplikacije bilo kada i bilo gde

Započnite svoj pametan život sa Tenda WiFi aplikacijom; Upravljanje oblakom preko Tenda WiFi aplikacije omogućava vam da upravljate ruterom bilo kada i bilo gde; Isključite neovlašćene korisnike jednim dodirom; Optimizacija kanala sa jednim ključem donosi vam bolje WiFi iskustvo; Podešavanje jačine signala garantuje najjači WiFi signal; Bezbednosna provera vas obaveštava o neovlašćenim vezama.


Srodni proizvodi