Exeshop d.o.o.

DELL VOSTRO 5402/CORE I5 1135G7/8GB/512GB SSD/14.0'' FHD/INTEL IRIS PLUS

DELL
Šifra: DL008
WebCena: 0.00 rsd.
Registracija

Dell Vostro 5402 poslovni laptop
Laptop Dell Vostro 5402 ima tanak, tanak dizajn koji impresionira ne samo dizajnom, već i robusnošću, i ima jednostavnost korišćenja i sigurnost na nivou preduzeća, sve u skladu sa novim i starim tehnologijama. Dell Vostro 5402 će odlično odgovarati svim kompanijama koje traže pristupačan hardver koji ispunjava savremene standarde u pogledu performansi i bezbednosti.

Robusna konstrukcija
Laptop Vostro 5402 ima robusno kućište koje je prošlo 14 različitih vojnih testova kompatibilnosti, što vam daje poverenje da će računar izdržati okruženja u stvarnom svetu van kancelarije. To je savršen deo opreme za radnike koji moraju da budu stalno u pokretu.

Odlične sigurnosne karakteristike
Trusted Platform Module 2.0 je komercijalni sigurnosni čip instaliran na matičnoj ploči koji kreira i čuva lozinke i ključeve za šifrovanje. Sa ovim čipom ste sigurni da niko nije dirao vaš računar pre nego što se pokrene, a vaši podaci su zaštićeni od spoljnih napada preko malvera.

Kristalno jasna slika i zvuk
HD kamera je visoka samo 2,7 mm, uprkos maloj veličini, kamera pruža slike visokog kvaliteta. Uz Waves MakkAudio® Pro paket, nećete propustiti ni reč. Paket uključuje tako napredne studijske tehnologije kao što su efikasna redukcija šuma, pouzdano poništavanje eha, ekvilajzer koji izoštrava zvuk i njegove funkcije dinamičkog uglačavanja.