Exeshop d.o.o.

DELL P2722H monitor 27'' IPS FULL HD 1X HDMI, 1X DP, 1X VGA, 2X USB

DELL
Šifra: DL004
  • Proizvod iz grupe: Monitori
  • Proizvođač: DELL
WebCena: 0.00 rsd.
 Količina 
Registracija

DELL P2722H MONITOR 27" IPS FULL HD 1X HDMI, 1X DP, 1X VGA, 2X USB (210-AZIZ)
Ako tražite moćan i kompaktan monitor, baš pravi za vašu kućnu kancelariju, onda DELL ima veoma dobar predlog za vas u vidu monitora dijagonale 27 inča i rezolucije Full HD 1920 × 1080. biće savršen za svakodnevni rad, uređivanje dokumenata ili rad sa osnovnim grafičkim programima. Međutim, njegova ogromna prednost je, između ostalog, 5 USB portova i mogućnost slobodnog podešavanja monitora, tako da ga možete prilagoditi svojim potrebama.

Duboka slika na neupadljivom monitoru
IPS matrica u DELL monitoru znači ne samo dobar kontrast, već pre svega prelepu sliku iz skoro svakog ugla. Vertikalni i horizontalni ugao osciluju na 178/178 stepeni. IPS lako pruža sliku bez zamućenja i sa dubinom boja. Tanak okvir ostavlja utisak većeg ekrana. Malo postolje će vam uštedeti prostor na vašem stolu. Osim toga, izbeći ćete probleme sa kablovima. Možete ih bezbedno sakriti u podnožju monitora i dobiti prostor za dodatne dodatke.

Isprobajte DELL Display Manager
Sa softverom DELL Display Manager, imaćete jednostavan način da povećate performanse i produktivnost, bilo da radite kod kuće ili u kancelariji. Nema više ponovnog pronalaženja i ponovnog pokretanja aplikacija na kojima radite. Čak i kada je isključen, monitor pamti vaš poslednji radni raspored, tako da je trenutak udaljen i vaš ekran je spreman za rad. Takođe možete podesiti jedan od 38 dostupnih šablona izgleda ekrana na monitoru. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i na posao.

Udobno se osećate na poslu
Rad za računarom veoma opterećuje kičmu, ali i oči. DELL se pobrinuo da obezbedi antirefleksni premaz, za ​​povećanu zaštitu od neželjenog odsjaja. ComfortView Plus filter je još jedan plus za vaše oči. Efikasno smanjuje plavo svetlo, tako da nećete osetiti umor tako brzo, čak ni pri dužem radu ispred ekrana. Da biste pronašli najudobniji položaj, takođe možete podesiti monitor. Možete lako promeniti njen nagib, čak i za 150 mm, visinu ili rotaciju. Ako odlučite da promenite način sedenja, lako ga možete prilagoditi kako želite.

Ogroman broj mogućih kombinacija
Pored VGA, HDMI i DP ulaza, imate četiri USB SuperSpeed 5Gb/s porta na koje možete povezati uređaje koji su vam potrebni za rad. Na samom monitoru ćete pronaći SuperSpeed 5Gb/s USB portove za preuzimanje podataka. Ovo olakšava deljenje ili otpremanje sadržaja.