Exeshop d.o.o.

360 HK30 DASH CAM, FULL HD 1080P, MICRO SD SLOT

360
Šifra: DK001
  • Proizvod iz grupe: Kamere
  • Proizvođač: 360
WebCena: 0.00 rsd.
Registracija

Auto DVR 360 KH30
Za jeftin uređaj, možda ćete biti zabrinuti da ćete pretrpeti veliki gubitak u pogledu kvaliteta slike. Međutim, 360 KH30 svojim specifikacijama nadmašuje mnoge konkurente u budžetu. Sam senzor kamere nudi rezoluciju od 1080p. Kamera takođe može da snimi veoma široko vidno polje od 130 stepeni, tako da ako dođe do incidenta, više vašeg okruženja će biti snimljeno na video snimku. Kamera takođe može da snima video u boji noću, čineći snimak upotrebljivijim.

Kontinuirano snimanje
HK30 može da snima milju za milju bez brige da će ostati bez prostora. Kamera će automatski prepisati stare snimke kada se memorijska kartica napuni. Na ovaj način nećete morati sami da upravljate memorijom niti da brinete o gubitku snimka ako se kartica popuni usred vožnje.

Automatsko evidentiranje događaja
U slučaju nesrećnog slučaja, možda se nećete setiti da sačuvate snimak sa kamere i ne želite da ga kamera prepiše. Međutim, sa ugrađenim G-senzorom kamere, ona može otkriti sudar i sačuvati snimak. Sačuvani klipovi neće biti zamenjeni funkcijom glatke petlje snimanja.

Totalna sigurnost
Pokrenite mobilnu aplikaciju 360 Dash Cam i povežite DVR sa svojim pametnim telefonom preko Wi-Fi mreže. Pregledajte snimljeni video, odaberite optimalna podešavanja, pa čak i kopirajte datoteke u skladište u oblaku koje je 100 posto zaštićeno od brisanja.